LG WebOS Yetersiz Bellek Hatası Alternatif Çözümü

2 Ocak 2016 Cumartesi2yorum



LG WebOS serisi TV kullanıcılarının en sık karşılaştığı sorun olan "Yetersiz Bellek Sorunu"
yüzünden tarayıcının kendisini yeniden başlatmasına alternatif bir çözüm sunduk. Kendim LG 42lb670v kullanmaktayım. İnternetten açtığım film ve videolarda sürekli yetersiz bellek yüzünden yeniden başlatmasıyla alakalı yaptığım araştırmalar neticesinde, birçok şehir efsanesi duydum. Birçok yöntemden bahsedilmiş ve birçok kişi bunların işe yaramadığına dair geri dönüş yapmış.
Biz bu sorunu Android üzerindeki bir uygulama ile aştık. İOS'ta da benzer çözüm ve uygulama vardır. Sorunumuzu çözen uygulamanın adı "Web Video Caster" uygulaması.

Uygulamayı DLNA destekli telefonunuza kuruyorsunuz ve uygulamanın tarayıcısından herhangi bir film sitesine girip filmi açıyorsunuz. Açılan filmi oynattığınızda sizden bir cihaz seçmenizi söyleyecek ve Televizyonunuzu size gösterecek. TV'nizi seçtiğiniz anda video anında TV'ye aktarılacak. Bunun için TV de herhangi bir ön ayar yapmanıza gerek yok. TV açık olsun ve internete bağlı olsun yeter. Kendisi "web app" diye bir program aracılığıyla TV'de açılıyor. 

Kullanışına gelirsek aşağıdaki videoda detaylı anlatmışım. Yine de çözemeseniz burada yorum kısmına yazınca size gerekli desteği sunmaya çalışacağım.





Bu Yazıyı Paylaş :

+ yorum + 2 yorum

17 Temmuz 2016 23:37

Ben dediklerinizi yaptım daha sonra telefondan baslattim filmi tvdede pembe renk gulucuk isaretli telefon ve tv resmi belirdi ama film tvde acilmadi

18 Temmuz 2016 13:07

LG NİN YAPTIĞI SON GÜNCELLEME İLE BU UYGULAMADA GEÇİCİ BİR SIKINTI ÇIKMIŞTIR.
BU UYGULAMAYA BENZER DİĞER BİR UYGULAMA İSE """"TUBİO - WEB VİDEOLARI TV DE"""" ADLI UYGULAMADIR. ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMADIR. GOOGLE PLAY'DEN """"WEB VİDEOLARI
"""" YAZIP BULUP TUBİO'YU İNDİRİP KURUN!

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Çetoogle ! - Tüm Hakları Saklıdır
Powered by Çetoogle